360 Tour
Business

Schermen in De Kuip

Feyenoord neemt het op zondag 7 mei op tegen Excelsior in het Van Dongen en de Roo stadion. Bij winst verovert Feyenoord de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis en dus wil de club u, als zakelijke supporter de kans bieden deze dag optimaal te beleven. 

Feyenoord organiseert daarom [NAAM EVENT]: een waanzinnig evenement in De Kuip met de grootste schermen van de stad, zodat u de wedstrijd live kunt volgen. Naast de wedstrijd zijn er optredens van topartiesten, hierover later meer! zoals Ronnie Flex, Hermes Houseband & Davina Michelle! Indien Feyenoord in Kralingen kampioen wordt zal de selectie onthaald worden in het eigen stadion. Samen maken we er hopelijk een onvergetelijk dag van. Kom naar De Kuip en juich het team naar het kampioenschap! 

  

Wilt u hierbij zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie over de kaartverkoop.

 

Kaartverkoopinformatie
De kaartverkoop loopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,-.

Voorrang voor zakelijke relaties en seizoenkaarthouders
Als zakelijke relatie heeft u geen toegang tot dit evenement, maar kunt u uiteraard wel uw eigen seats met voorrang terugkopen. Deze plaats is gereserveerd vanaf maandag 24 april 18:00 uur tot en met woensdag 26 april 23:59 uur. Helaas is het niet mogelijk kaarten bij te kopen.

 

Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor EVENEMENTNAAM vindt u hier.

 

Zwarthandel
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd of evenement dan ook kaarten buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.