Rotterdamse derby tegen kanker

In 2014 wordt ‘100 jaar Daniel den Hoed’ gevierd. Feyenoord en Excelsior verzorgen de aftrap van het jubileumjaar met een benefietwedstrijd op zondag 5 januari 2014. De opbrengst van de wedstrijd in De Kuip gaat naar kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Feyenoord-directeur Eric Gudde: ‘Direct of indirect worden we helaas allemaal geraakt door kanker. Bovendien vindt in ons eigen Rotterdam internationaal gerenommeerd kankeronderzoek plaats. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij een bijdrage leveren om de definitieve overwinning op kanker dichterbij te brengen.’

Bezoek deze wedstrijd en steun daarmee Daniel den Hoed! U kunt een Business Seat, inclusief toegang tot de Business Lounge, kopen voor € 50,- excl. BTW. Bij bestelling van twee tot vier Business Seats ontvangt u één parkeerkaart, bij bestelling van vijf tot acht Business Seats ontvangt u een tweede parkeerkaart.

Kom zondag 5 januari naar Feyenoord – Excelsior en steun hiermee Daniel den Hoed én beleef een echte Rotterdamse voetbalmiddag in De Kuip.

Feyenoord, Excelsior en Daniel den Hoed hopen deze wedstrijd extra op uw steun te kunnen rekenen! 

Bestel hier direct Business Seats en steun Daniel den Hoed.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×