Ook FBC Voetbalteam verslaat Willem II

Niet alleen Feyenoord 1 was zondag te sterk voor Willem II. Enkele uren voordat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst aantrad in De Kuip, gaf het voetbalteam van de Feyenoord Business Club het goede voorbeeld door met 5-4 te winnen van de businessclub van Willem II.

Het FBC Voetbalteam bleef vorig seizoen ongeslagen en dus werd er vol vertrouwen afgetrapt voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Onder het toeziend oog van de toegestroomde Feyenoord-supporters ontpopte zich op Varkenoord een leuke, sportieve wedstrijd met zeer behoorlijk veldspel, waaruit bleek dat het met de fitheid van de FBC-leden nog best aardig gesteld is.

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd wisten de Feyenoorders - spelend in het uittenue - elkaar goed te vinden en werd er “van achteruit” via de backs opgebouwd om uiteindelijk de spitsen te bereiken.  De FBC bleek het net gemakkelijk te kunnen vinden; iets gemakkelijker dan de businessclub-leden van Willem II, wat resulteerde in een 5-4 overwinning.

Nieuwe gezichten

De FBC stond deze wedstrijd onder aanvoering van Salesmanager Dennis Lacasa. Hij kijkt tevreden op de wedstrijd terug. ‘Door de zakelijke groei van Feyenoord zagen we ook bij het voetbalteam enkele nieuwe gezichten. Dan vergt het altijd wat tijd om elkaar in het veld te vinden. Maar gelukkig pakten we de draad snel op met goed veldspel wat resulteerde in een verdiende overwinning.’ 

Saamhorigheid

Uiteraard gaat het bij de wedstrijden van het FBC Voetbalteam om meer dan een resultaat. Lacasa: ‘Een overwinning is zeker leuk. Je ziet dat relaties hier samen aan werken en dat zorgt voor saamhorigheid. Dat leden ook sportief met elkaar bezig kunnen zijn, toont de veelzijdigheid van de FBC aan. Op deze manier kwamen onze leden niet alleen in contact met elkaar, maar ook met de businessclub-leden van Willem II. Na afloop hebben we gezamenlijk geluncht in de Comfort Lounge. We kunnen dus terugkijken op een geslaagde dag, zowel op zakelijk als op sportief gebied.'

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×