Informatie aanvragen
FBC

Ondanks nederlaag memorabele FBC-reis naar Glasgow

Mede onder het toeziend oog van een delegatie van de Feyenoord Business Club is Feyenoord er niet in geslaagd om de drie punten vanuit Glasgow mee te nemen naar Rotterdam. In het indrukwekkende Ibrox Stadium gingen de Rotterdammers ten onder tegen Rangers FC. Zo eindigde ook de reis voor de leden van de Feyenoord Business Club enigszins in mineur.

Eerder op de dag werd een bezoek gebracht aan het indrukwekkende Celtic Park. Het bood de leden van de Feyenoord Business Club de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de club waartegen Feyenoord bijna vijftig jaar geleden haar grootste triomf uit de geschiedenis behaalde. Het werd een rondleiding vol historie en emotie, met als hoogtepunt de tocht door de spelerstunnel onder begeleiding van het bekende ‘You’ll Never Walk Alone’. Een kippenvelmoment.

Ondanks de sportieve valse start van Feyenoord in de Europa League was het wederom een geslaagde reis voor de Feyenoord Business Club. Op de agenda staan de komende maanden de reizen naar Bern en Porto in samenwerking met reispartner Uniglobe.