Informatie aanvragen
Business

Nieuwe aanvangstijd Feyenoord – Heracles Almelo

Het aanvangstijdstip van Feyenoord – Heracles Almelo op zaterdag 13 april is gewijzigd. De wedstrijd in de 30ste speelronde van de Eredivisie begint die avond een uur later; om 20:45 uur in plaats van 19:45 uur.

Hospitality
De hospitality-ruimtes zullen door deze wijziging ook een uur later open gaan. Zo zijn onder meer de Business Lounge en de Van Zandvlietzaal vanaf 18:45 uur toegankelijk voor een hapje en een drankje.


Behalve het aanvangstijdstip van Feyenoord – Heracles Almelo is er in speelronde 29 en 30 nog een fors aantal wijzigingen doorgevoerd, in speeldata en aanvangstijdstippen van wedstrijden. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om Ajax een optimale voorbereiding te bieden op de kwartfinale van de Champions League.

Feyenoord was geen voorstander van het verlate aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd tegen Heracles, onder meer vanwege de aanwezigheid van jonge supporters in het stadion en omdat vele supporters nog een lange terugreis voor de boeg hebben. De clubs, waaronder Feyenoord, hebben echter ook rekening te houden met de wensen en belangen van rechtenhouder FOX Sports.

Alle wijzigingen op een rij:

Wijzigingen speelronde 29

- Willem II – Ajax op zaterdag 6 april gaat naar 18:30 uur.
- FC Groningen – Excelsior op zaterdag 6 april gaat naar 19:45 uur.

Wijzigingen speelronde 30

- Ajax – Excelsior gaat van zondag 14 april naar zaterdag 13 april (18:30 uur).
- Willem II – PEC Zwolle gaat van zaterdag 13 april naar zondag 14 april (14:30 uur).
- Feyenoord – Heracles Almelo op zaterdag 13 april gaat naar 20:45 uur.
- Fortuna Sittard – VVV-Venlo op zaterdag 13 april gaat naar 20:45 uur.
- FC Utrecht – Vitesse op zondag 14 april gaat naar 16:45 uur.