Informatie aanvragen
Business

Miss Nederland 2018 geniet van zakelijk arrangement tijdens stadsderby

Op de Business Seats en in de Feyenoord Business Lounge wordt netwerken gecombineerd met ultieme wedstrijdbeleving, zo ondervindt ook Miss Nederland Rahima Dirkse tijdens de stadsderby tussen Feyenoord en Excelsior. ‘Wat mij opvalt is dat er een hele gemoedelijke sfeer hangt’, aldus Dirkse over haar eerste indruk van de zakelijke ruimtes van het stadion.
De geboren en getogen Rotterdamse voelt zich thuis in het stadion. ‘Het is de eerste keer dat ik plaatsneem op de zakelijke stoelen, maar ik heb al eens in vak Z gezeten. Nou ja, gezeten... In dat vak moet je altijd staan!’ Tijdens Feyenoord – Excelsior, de eerste competitiewedstrijd in De Kuip van dit seizoen, mag Miss Nederland 2018 wel gewoon zitten. Na wat hapjes en drankjes in de gezellige Business Lounge neemt ze plaats op een comfortabele Business Seat met uitstekend zicht op het veld.

Hofpleinfontein
Hoewel Dirkse nog niet alle clubliederen kent verraadt haar enthousiasme op de tribune de liefde voor Feyenoord. ‘Het streven voor dit jaar is om alles mee te kunnen zingen’, hoopt de Rotterdamse schoonheid, die zelfs ‘getekend’ is door de club. ‘Na het kampioenschap van Feyenoord iets meer dan een jaar geleden sprong ik vol enthousiasme de Hofpleinfontein in. De dag ervoor had ik in Vietnam helaas nog mijn been verbrand aan een uitlaat. Die wond is toen gaan etteren, waardoor ik een plek op mijn been heb.’ Het tekent Dirkse, die maar al te graag vaker thuiswedstrijden van Feyenoord zou willen bezoeken.

Knuffelactie
Er is echter één probleem: haar bomvolle agenda. Nu Dirkse gekroond is tot Miss Nederland bereidt ze zich fulltime voor op de Miss Universe-verkiezing in Thailand, aankomende december. Ook zet ze zich in voor alle partners en goede doelen van de Miss Nederland-organisatie. Dat Feyenoord – Excelsior in het teken staat van het Sophia Kinderziekenhuis vindt Dirkse dan ook een prachtig gebaar. Met name de ‘knuffelactie’, waarbij Excelsior- en Feyenoord-supporters knuffels inzamelen voor de zieke patiëntjes doet haar goed. ‘Dit soort acties zorgen voor een rimpeleffect. Het probleem wordt aan het licht gebracht, waarna deelnemers aan de actie anderen stimuleren.’

Onder luid gejuich van de Miss speelt Feyenoord zich vervolgens richting een verdiende 3-0 overwinning. In de Business Lounge proost Dirkse, overigens nog steeds gehuld in Feyenoord-shirt, op de zege. ‘Misschien bracht ik wel het geluk’, aldus de Rotterdamse met een zwoele knipoog.