Middenstip De Kuip veilingstuk tijdens Feyenoord Galadiner

Ook dit jaar vormt de veiling weer een belangrijk onderdeel van het Feyenoord Galadiner. Tijdens deze veiling worden traditiegetrouw hoogstaande kavels geveild. Eén daarvan kunnen we nu alvast aan u bekendmaken: de middenstip van De Kuip.

De middenstip is het epicentrum van het stadion. Een heilig stukje gras, waar door de jaren heen vele Feyenoord-iconen stonden; van Willem van Hanegem tot Graziano Pellè en van Wim Jansen tot Giovanni van Bronckhorst. Dat pronkstuk kan zomaar van u worden, als u degene bent die op donderdag 3 juli tijdens het Feyenoord Galadiner het hoogste bod uitbrengt. De hoogste bieder mag de middenstip op de avond zelf komen uitsteken! Overigens wordt in de aanloop naar het nieuwe seizoen de gehele grasmat vervangen. 
 
Door mee te bieden tijdens de veiling steunt u de tweede goede doelen die aan deze avond zijn gekoppeld: de Feyenoord Foundation en S.V. GIO, de sport- en leerclub van Giovanni van Bronckhorst waar kinderen uit groep 7 en 8 werken aan wat ze moeilijk vinden op school. 
 
Een kleine drie maanden van tevoren zijn nog slechts enkele tafels beschikbaar. Een tafel voor het Feyenoord Galadiner heeft u voor € 4.900,- exclusief btw en biedt plaats aan twaalf personen, waaronder – indien gewenst – een Feyenoorder en zijn partner. De selectie en technische staf van Feyenoord zijn op deze avond uiteraard aanwezig. Naast de Giovanni van Bronckhorst Foundation is ook de Feyenoord Foundation als goed doel aan deze avond gekoppeld. 
 
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×