Lancering nieuwe FBC-Portal

In navolging van de nieuwe website van Feyenoord is ook de Feyenoord Business Club Portal (FBC-Portal) vernieuwd. De FBC-Portal is maandagavond 11 november tijdens de Business Borrel als eerste aan de FBC-leden gepresenteerd. De FBC-Portal is geïntegreerd in het Business gedeelte op de nieuwe website van Feyenoord. FBC-leden kunnen nu dus op één centrale plek terecht voor het allerlaatste nieuws van Feyenoord en de Feyenoord Business Club.

Alle FBC-leden hebben een bedrijfsprofiel op de portal. Aan het bedrijfsprofiel zijn gebruikersprofielen gekoppeld. Dit houdt in dat meerdere personen van één bedrijf een eigen gebruikersprofiel (met eigen inloggegevens) hebben, dat gekoppeld is aan het bedrijfsprofiel. FBC-leden kunnen hierdoor gemakkelijk in contact komen met de andere 600 leden en ze via de portal een persoonlijk berichtje sturen. De portal biedt FBC-leden ook buiten de thuiswedstrijden van Feyenoord en de Feyenoord Business Club evenementen de mogelijkheid om in contact te komen met de andere leden. Dit maakt de nieuwe portal een prachtige netwerktool.

Daarnaast kunnen FBC-leden zich via de portal aanmelden voor de evenementen van de Feyenoord Business Club, de verslagen en foto’s van de vorige activiteiten bekijken en extra kaarten aanvragen voor de thuiswedstrijden van Feyenoord.
 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×