Komt u onze zakelijke selectie versterken?

Wilt u genieten van topvoetbal en onderdeel uitmaken van de grootste businessclub van de regio Rijnmond? Kom dan de zakelijke selectie van Feyenoord versterken!

Treedt u toe tot onze zakelijke selectie, dan bekijkt u de thuiswedstrijden van Feyenoord vanaf comfortabele zakelijke stoelen en krijgt u (automatisch of tegen betaling, afhankelijk van de stoelvariant) toegang tot de Feyenoord Business Club. Door de grootte (meer dan 750 aangesloten bedrijven) en de diversiteit is de FBC een van de meest toonaangevende businessclubs in de regio Rijnmond.

U treft uw collega-ondernemers niet alleen rondom de thuiswedstrijden, maar ook tijdens andere evenementen. Zo worden er gedurende het gehele seizoen onder meer netwerkontbijten en –lunches, Business Borrels met prominente gasten, buitenlandse reizen en (foot)golftoernooien georganiseerd. De ideale gelegenheden om in een ontspannen setting te netwerken! 

Komt u onze zakelijke selectie versterken? Uw contract ligt voor u klaar in de Feyenoord Unit. Ga naar zakelijkeselectie.feyenoord.nl en bekijk de contractaanbieding die we voor u hebben!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×