Informatie aanvragen
FBC

Hollandse avond valt in de smaak bij FBC

Leden van de Feyenoord Business Club werden afgelopen zaterdag dubbel getrakteerd, want naast de overwinning op sc Heerenveen stond er ook een Hollandse avond op de planning. De traditionele lekkernijen en Nederlandse hits brachten de sfeer er goed in.

Stamppot en stroopwafels
Wat is een Hollandse avond zonder traditionele Hollandse lekkernijen? Voor de wedstrijd deed de geur in de Business Lounge even denken aan een koude winteravond van vroeger. Er waren namelijk kraampjes waar een typisch Hollandse maaltijd werd geserveerd: stamppot.

Daar bleef het niet bij. Na de wedstrijd werd de stamppot ingeruild voor een andere traditionele lekkernij, namelijk een, warme stroopwafel. Het was aan de serveerschalen te zien dat de hapjes goed in smaak vielen, want de serveersters bleven heen en weer lopen om de volgende lading ontbijtkoeken en stroopwafels te halen.

Open sfeer en broederschap
Op een Hollandse avond mogen de Hollandse hits vanzelfsprekend niet ontbreken. Er werd massaal meegezongen met de zanger die de zaal de hele avond liet dansen.

Goede muziek zorgt al snel voor een mooie sfeer, maar ook goed gezelschap speelt hier een belangrijke rol in. Zo geven de aanwezige Koen en Philip aan: ‘Het wordt al jaren alleen maar beter hier. Je ziet nu nog meer dat iedereen die van Feyenoord houdt door elkaar loopt. Dat zorgt voor een open sfeer en broederschap.’

Nieuwe contacten
Of het nu een netwerkborrel of Hollandse avond is, de evenementen van de FBC zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en oude bekenden te spreken. Zo vertelt Richard van Allround koeriers uit Rotterdam: De avonden zijn altijd leuk en zo’n thema maakt het nog makkelijker om met nieuwe mensen in gesprek te komen. Daarnaast blijft het ook altijd fijn  om weer bekende gezichten te zien in de Business Lounge.

Geniet na van de Hollandse avond met de fotoserie hieronder.

 

e48434d2b7297861f0df0942ad7828ba_2000_2000.JPG
4efffebd02b67ff7838fa5eb30d2d2d8_2000_2000.JPG
aeda95c17d735f849345577e1556b2b1_2000_2000.JPG