Hardlopen door De Kuip: steunt u ook het goede doel?

Feyenoord organiseert op woensdag 24 mei 2017 voor de tweede keer de Feyenoord Foundation FunRun; het leukste hardloopevenement voor het goede doel! Deelnemers lopen langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis.

Doet u ook mee? Start een businessteam van vier personen en meld u aan voor de 5 of 10 kilometer BusinessRun. De BusinessRun is inclusief ontvangst, welkomstwoord, startnummers, uniek Feyenoord Foundation FunRun adidas-shirt, medaille, consumptie, bittergarnituur en natuurlijk een originele teamfoto in De Kuip.

Programma
18:00 uur   Ontvangst in de Van Beuningenzaal
18:45 uur   Welkomstwoord
19:15 uur   Start 5 km BusinessRun
20:30 uur   Start 10 km BusinessRun

Na afloop bent u weer van harte welkom in de Van Beuningenzaal voor een hapje en een drankje. Hier zal tevens het klassement bekend worden gemaakt en ontvangt u een medaille.

Businessteam
Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €375,- per team incl. btw. Bent u lid van de Feyenoord Business Club? Dan ontvangt u met uw FBC-relatienummer een FBC-korting van 10% op het inschrijfbedrag. Eén week voor het evenement worden de startpakketten persoonlijk bij u langs gebracht.

Lopen voor het goede doel
Wij hopen samen met u zoveel mogelijk geld op te halen voor de al eerder vermelde goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. De opbrengst voor het Sophia Kinderziekenhuis zal ten goede komen aan kinderen met hartritmestoornissen. Eén op de tien kinderen die per jaar in Nederland overlijden, sterft aan een plotselinge hartstilstand. Er moet nog veel onderzoek gedaan worden naar de oorzaak van deze hartritmestoornissen, om op deze manier de kans op genezing en het voorkomen van de ziekte te vergroten. Elke donatie is hierbij van levensbelang.

Doneren is mogelijk via het donatieplatform. Hier kunt u een individuele pagina of een businessteam pagina aanmaken. Familie en vrienden kunnen u steunen in het behalen van uw doelstelling.

Voor het businessteam dat via haar teamdonatiepagina het hoogste bedrag ophaalt voor de goede doelen, ligt een prachtige prijs in het verschiet. Deze prijs wordt na de 10 km BusinessRun uitgereikt.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de BusinessRun, dan is dat mogelijk via: www.feyenoord.nl/funrun

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×