Informatie aanvragen Inlog FBC
Feyenoord 1

Gesigneerde Europa League-shirts geveild voor goede doel

Wilt u een uniek en gesigneerd Feyenoord-shirt in bezit krijgen en tegelijkertijd de Feyenoord Foundation steunen? Dan is dit dé kans! De gedragen wedstrijdshirts van Feyenoord – Rangers FC gaan vanaf vrijdag onder de hamer. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan de Feyenoord Foundation, de stichting die de fondsen en middelen voor de sociaal-maatschappelijke programma’s van de club werft en beheert.
 
Bied mee


Gesigneerde shirts
In samenwerking met MatchWornShirt veilt Feyenoord de gedragen wedstrijdshirts van enkele Feyenoord-spelers die speelminuten hebben gemaakt tijdens de Europa League-wedstrijd Feyenoord – Rangers FC. De shirts zijn, naast gedragen, ook gesigneerd door de betreffende speler.

Bieden vanaf vrijdag
Sinds vrijdagochtend is het mogelijk om mee te bieden op de wedstrijdshirts. Maandagavond 2 december om 18:55 uur zal de veiling sluiten. Indien u het hoogste bod heeft gedaan ontvangt u het gedragen, ongewassen én gesigneerde Feyenoord-shirt. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Feyenoord Foundation. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden.

#KrachtvanFeyenoord
Feyenoord gebruikt elke dag haar kracht om levens positief te veranderen. Ongeacht de link met Feyenoord en ongeacht de afkomst, status, religie of achtergrond. De #KrachtvanFeyenoord wordt mogelijk gemaakt door de Feyenoord Foundation, de stichting waarbinnen Feyenoords sociaal-maatschappelijke activiteiten zijn ondergebracht.

De #KrachtvanFeyenoord laat de impact van Feyenoord op het leven van mensen zien. Met de inkomsten van deze veiling wil Feyenoord nog meer mensen een steuntje in de rug bieden. Neem een kijkje op de vernieuwde maatschappelijke website van Feyenoord om meer te weten te komen over #KrachtvanFeyenoord.

b