Informatie aanvragen
Business

Gesigneerde Europa League-shirts geveild voor goede doel

Wilt u een uniek Feyenoord-shirt in bezit krijgen en tegelijkertijd de Feyenoord Foundation steunen? Dan is dit dé kans! De gedragen wedstrijdshirts van de zinderende wedstrijd Feyenoord – BSC Young Boys zijn vanaf vrijdag onder de hamer gegaan. Alle opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan de Feyenoord Foundation.

Bied mee
Gesigneerde shirts
In samenwerking met MatchWornShirt veilt Feyenoord de gedragen wedstrijdshirts van enkele Feyenoord-spelers die speelminuten hebben gemaakt tijdens de Europa League-wedstrijd Feyenoord – BSC Young Boys. De shirts zijn, naast gedragen, ook gesigneerd door de betreffende speler.

Bieden vanaf vandaag
Sinds vrijdagochtend is het mogelijk om mee te bieden op de wedstrijdshirts. XXXavond 21.00 uur zal de veiling sluiten. Indien u het hoogste bod heeft gedaan ontvangt u het gedragen, ongewassen én gesigneerde Feyenoord-shirt. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Feyenoord Foundation. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

#KrachtvanFeyenoord
Feyenoord gebruikt elke dag haar kracht om levens positief te veranderen. Ongeacht de link met Feyenoord en ongeacht de afkomst, status, religie of achtergrond. De Feyenoord Foundation laat middels de #KrachtvanFeyenoord de impact van Feyenoord op het leven van mensen zien. Met de inkomsten van deze veiling wil de Feyenoord Foundation nog meer mensen inspireren. Neem een kijkje op de vernieuwde maatschappelijke website van Feyenoord om meer te weten te komen over #KrachtvanFeyenoord.