Informatie aanvragen
Business

Feyenoord lanceert Fitter met Feyenoord voor bedrijfsleven

In twaalf weken fitter worden én een gezondere leefstijl krijgen? Dat is de missie van het nieuwe leefstijlprogramma ‘Fitter met Feyenoord’. De Rotterdamse club heeft, speciaal voor medewerkers van bedrijven, een eigen vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Tijdens het programma gaan werknemers aan de slag om een gezondere, meer energieke leefstijl aan te nemen.
Meer informatie


Leefstijlprogramma voor bedrijven
In het bijzondere en sportieve decor van De Kuip biedt Feyenoord een uniek leefstijlprogramma voor bedrijven aan. Gedurende het traject van twaalf weken volgt men één avond in de week een sportieve en uitdagende activiteit gecombineerd met een leerzame workshop. Essentieel daarbij zijn bewegen, bewustwording, voeding en ontspanning.

Combinatie van theorie en praktijk
Iedere bijeenkomst van ‘Fitter met Feyenoord’ zal plaatsvinden in De Kuip. Medewerkers mogen verkleden in kleedkamer van Feyenoord, krijgen motivatievideo’s van de selectiespelers en trainen langs het hoofdveld. Ook ontvangt iedere deelnemer een kledingpakket, twee health checks en een activity tracker. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het begin van een gezonde toekomst.

Inkomsten voor Feyenoord Foundation
De volledige inkomsten die Feyenoord ontvangt uit de deelname van Fitter met Feyenoord komen ten goede aan de Feyenoord Foundation. Hiermee ondersteunt u diverse projecten van de Feyenoord Foundation, waarmee we de supporters en inwoners van Rotterdam in beweging brengen. Meer informatie is te vinden op feyenoord.nl/fittermetfeyenoord