Informatie aanvragen
Business

Feyenoord zoekt aanvoerders van de samenleving

De bal rolt niet. De Kuip is stil. In deze tijd zijn aanvoerders daarom niet zozeer op, maar veel meer naast het veld te vinden. Steven Berghuis staat zijn band nu dan ook graag even af aan de aanvoerders van de samenleving.
Meld iemand aan

Deze mensen zorgen er namelijk voor dat we de coronacrisis het hoofd kunnen bieden. Dankzij hun tomeloze inzet, hun onvoorwaardelijke hulp en positieve levenshouding helpen ze anderen door een moeilijke periode. Een aanvoerder ben je als je in positieve zin het verschil maakt, met grote of kleine gebaren. Soms heb je een voortrekkersrol, soms zorg je er juist voor dat anderen schitteren.

Aanvoerders zijn mensen die er staan op de momenten dat het moet. Ze geven kracht op momenten van tegenslag. En ze maken mensen beter – door in de zorg bergen te verzetten of simpelweg door een lach op andermans gezicht te toveren. Omdat ze zoveel bewonderenswaardig werk verrichten.

Feyenoord vindt dat deze aanvoerders iets bijzonders verdienen en gaat daarom met de spelersbus op pad om ze te vinden en te bedanken. Ken jij een echte aanvoerder van de samenleving? Verras hem of haar dan en meld diegene aan via https://www.feyenoord.nl/maatschappelijk/krachtvanelkaar/aanvoerders.