Feyenoord tegen FC Zorya Luhansk in play-off Europa League

Feyenoord neemt het in de play-off ronde van de Europa League op tegen FC Zorya Luhansk. Dat is de uitkomst van de loting die vrijdagmiddag plaatsvond in het Zwitserse Nyon. Feyenoord speelt op donderdag 21 augustus eerst thuis tegen de ploeg uit Oekraïne. De return wordt op donderdag 28 augustus gespeeld. Bij winst over twee duels plaatst Feyenoord zich voor de groepsfase van de Europa League.

Zorya Luhansk is een ploeg uit de Oekraïense hoogste divisie. Die competitie is inmiddels twee wedstrijden onderweg. Beide duels werden verloren door de aankomende tegenstander van Feyenoord, waardoor de ploeg momenteel op de veertiende en laatste plaats staat in de competitie. 

Zorya Luhansk bereikte de play-off ronde van de Europa League door achtereenvolgens KF Laçi (Albanië) en Molde FK (Noorwegen) te verslaan. De thuiswedstrijden van Zorya Luhansk tegen beide clubs werden in verband met de onrustige situatie in het gebied rondom Luhansk allebei in Kiev afgewerkt. De UEFA heeft in verband met de huidige omstandigheden verboden dat Zorya Luhansk de wedstrijden in eigen stadion afwerkt.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×