Informatie aanvragen
Business

Feyenoord loopt Roparun 2019

Feyenoord neemt dit pinksterweekend voor het eerst met een eigen personeelsteam deel aan de Roparun, een estafetteloop waarmee geld wordt ingezameld voor zorg voor mensen met kanker. De deelname staat niet op zichzelf, maar kent een even trieste als bijzondere aanleiding.

Wens
Door mee te doen aan de Roparun vervult Team Feyenoord de wens van voormalig collega Wendy Zevenbergen, die vorig jaar op 31-jarige leeftijd overleed aan kanker. In de zomer van 2017 nam ze het initiatief met als doel een team bij elkaar te krijgen om deel te nemen aan de Roparun. Medewerkers van Feyenoord maken nu dus af waar hun geliefde Wendy destijds aan begonnen was en zamelen met hun deelname bovendien geld in voor zorg voor mensen met kanker.

Team 298
Het team van Feyenoord dat dit weekend deelneemt aan de Roparun bestaat uit 28 personen, waaronder lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en cateraars. Team Feyenoord is vandaag (vrijdag) per bus vertrokken naar Hamburg (Duitsland), waarvandaan vanaf zaterdag in een estafette richting Rotterdam wordt (hard)gelopen.

Het team steunen?
Wil jij Team Feyenoord steunen? Dat kan door hier te doneren voor het goede doel en de strijd tegen kanker. Alle support wordt enorm gewaardeerd door de deelnemers.

Volg het team
Benieuwd naar de voortgang van Team Feyenoord? Volg Team 298 via Twitter! Het team hoopt bovendien op een zo groots mogelijk onthaal bij de finish, maandag 10 juni op de Binnenrotte in Rotterdam. De verwachting is dat de Feyenoorders rond 16:30 uur binnenkomen. Meer informatie voor toeschouwers van de Roparun vind je hier.