Informatie aanvragen
Business

Feyenoord en Rotterdam The Hague Airport verlengen samenwerking

Rotterdam The Hague Airport blijft de komende seizoenen aan Feyenoord verbonden als ‘Official Airport’. Vanochtend werd dit in de Boardroom in De Kuip definitief gemaakt.

Het afgelopen seizoen is een begin gemaakt met deze samenwerking die naar volle tevredenheid verloopt en nu is verlengd. De samenwerking houdt in dat Feyenoord prominent zichtbaar is op de luchthaven met onder andere uitingen in de vertrek- en aankomsthal en een grote elftalfoto op het luchthavengebouw. Rotterdam The Hague Airport is in De Kuip zichtbaar op de LED boarding, zakelijk stoelhouder en lid van de Feyenoord Business Club. Bovendien reist zowel Feyenoord als de Feyenoord Business Club bij voorkeur vanaf hun favoriete luchthaven aan de noordkant van Rotterdam. En last but not least: op de luchthaven opent binnenkort een Feyenoord Fanshop.

Commercieel Directeur Mark Koevermans is in zijn nopjes met de verlenging van de samenwerking: ‘Het doet mij als Rotterdammer en regelmatige gebruiker van de luchthaven deugd dat deze twee Rotterdamse iconen op deze wijze de samenwerking hebben gevonden en continueren. We versterken elkaar. Uiteraard hopen wij daarnaast de luchthaven regelmatig te kunnen gebruiken door een plaatsing voor de groepsfase van de Europa League.  Daar gaan we de komende weken hard aan werken’.

Ook Ron Louwerse, Algemeen Directeur van Rotterdam The Hague Airport, sluit zicht hier bij aan. ‘Wij zien dit als een continuering van, wat ons betreft, een hele langdurige samenwerking. Het afgelopen jaar hebben wij de kracht van Feyenoord op de luchthaven mogen ervaren. We ontvingen veel positieve reacties op de elftalfoto en de uitingen. Deze zullen met de komst van de Feyenoord Fanshop, waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, alleen maar gaan toenemen. Rotterdam The Hague Airport zit middenin een grootse verbouwing met aanpassingen in de centrale hal en een nieuwe vertrekhal. De totale beleving van de luchthaven zal met sprongen vooruit gaan en Feyenoord speelt daar een belangrijke rol in’.