360 Tour
Business

Nu verkrijgbaar de Feyenoord Cadeaukaart

Feyenoord lanceert vanaf seizoen 2022-2023 zijn eigen cadeaukaart die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo shop jij met de cadeaukaart een wedstrijd- of trainingstenue in de (Online) Feyenoord Fanshop of in één van de fysieke winkels.

Binnenkort is de Feyenoord Cadeaukaart ook te besteden aan diverse lidmaatschappen. Zo kunt u, wanneer u nog geen deel uitmaakt van Het Legioen uw lidmaatschap middels de cadeaukaart afnemen. Dit geldt voor alle lidmaatschappen binnen de club, ook voor onze Kameraadjes. Wilt u de échte Feyenoord-wedstrijdbeleving cadeau doen aan familie, vrienden of personeel? Ook dan kunt u gebruik maken van de cadeaukaart. Deze is namelijk ook bij onze Ticketing-afdeling te verzilveren.

De gezelligste, maar vaak ook drukste maanden staan binnenkort weer voor de deur. Om de feestdagen tijdens deze drukke maanden wat gemakkelijker te maken, nemen wij het nadenken over eventuele cadeaus graag bij u weg. Met de Feyenoord Cadeaukaart verrast u familie, vrienden of personeel eenvoudig. Kunt u dus niet wachten tot de feestdagen voor de deur staan? En wilt u graag iemand verrassen of de kaart verspreiden binnen uw eigen bedrijf? Geef dit dan voor 14 oktober 17:00 uur aan ons door via dit formulier.

Let wel: Het saldo op deze kaart kunt u verzilveren in één van de Feyenoord Fanshops, de officiële Online Feyenoord Fanshop van Merchandising, Ticketing en Lidmaatschappen. Het tegoed is na activering twee jaar geldig. Deze kunt u dus niet contant uitbetaald krijgen.