Informatie aanvragen
FBC

Feyenoord Business Club start seizoen 20/21 met FBC Golf Trophy

Gisteren (7 september) vond de 12e editie van de FBC Golf Trophy plaats op golfbaan Prise D’Eau in Tilburg. Zo’n 250 zakelijke relaties van Feyenoord konden elkaar na lange tijd weer eens ontmoeten tijdens een FBC-event. De FBC Golf Trophy is inmiddels een traditie en luidt de vaste start van het seizoen in voor de Feyenoord Business Club. 

De FBC-leden konden het niet beter treffen met het prachtige weer dat zorgde voor ideale omstandigheden om te golfen en netwerken. Of je nu voor de eerste keer op de golfbaan stond of een ervaren golfer bent, voor ieder niveau was er een programma samengesteld. Voor de beginners was er een clinic om de basis van het golfen te leren, voor de mensen die reeds enige ervaring met de golfsport hadden was er een masterclass en voor de ervaren golfers was er de wedstrijd waarbij men in flights verdeeld 18 holes speelde. Daarnaast waren er op diverse holes extra prijzen te verdienen met de hole-in one, the longest, the nearest en het spelletje ‘beat the pro’.

Het was niet alleen een sportieve dag, maar deze kende ook vele culinaire hoogtepunten. De dag begon met een lunch op het terras en tijdens het spelen was er op diverse punten op de baan een culinair intermezzo. Zo kon men genieten van heerlijke oesters, vers bereide sushi en mals gegaarde biefstuk. Aan het einde van de dag kwam iedereen weer samen bij het clubhuis en werd er uitvoerig nagepraat over de dag. De dag werd afgesloten met een diner en de prijsuitreiking met prachtige prijzen voor de winnaars. 

Feyenoord wil al haar aanwezige Business Club leden bedanken voor hun enthousiasme en sportiviteit. In het bijzonder een woord van dank in de richting van de sponsoren die deze editie van de FBC Golf Trophy mede mogelijk hebben gemaakt: BAM als hoofdsponsor, Breeman BMW, Aon, Droomparken, EMboost, SVEA Finans, Office Centre, VLS en Schildersbedrijf Van der Ham als subsponsoren en alle holesponsors. Het was een topdag.

Wilt u ook deelnemen aan FBC-evenementen? Kijk dan hier voor meer informatie.