Feyenoord Business Club reist met de Feyenoord selectie mee naar Istanbul

Ruim 60 leden van de Feyenoord Business Club (FBC) gingen vanmorgen vroeg aan boord van het toestel van Turkish Airlines om samen met de selectie af te reizen naar Istanbul voor de wedstrijd in de Europa League tegen Fenerbahce op donderdagavond.

Op Rotterdam/ The Hague Airport werden zij ontvangen door reisbegeleiders van ATPI Sports Events, reispartner van Feyenoord, en ontvingen zij een speciale Feyenoord polo met wedstrijdbedrukking als geschenk ter herinnering van de reis. Na aankomst in Istanbul ging men per bus naar het 5-sterren hotel (op steenworp afstand van het Sukru Saracoglu stadion, de thuishaven van Fenerbahce) waar men gastvrij werd ontvangen met een welkomstborrel.

Later op de avond reist de FBC per boot over de Bosporus voor een gezamenlijk diner onder de voet van de Galatabrug met een fantastisch uitzicht over de metropool Istanbul. Morgenmiddag kunnen de leden kiezen om mee te gaan op een excursie door Istanbul of om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. De avond staat uiteraard in het teken van het doel van de reis; Feyenoord steunen in het Sukru Saracoglu stadion als zij het opnemen tegen het Fenerbahce van bekenden als Dick Advocaat, Mario Been en Robin van Persie. In 2002 stond dit affiche voor het laatst op het programma waarbij Feyenoord een 0-2 overwinning boekte door goals van Buffel en Ono.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×