Informatie aanvragen
FBC

Feyenoord Business Club maakt kennis met de Schotse traditie in Glasgow

De ruim 125 deelnemende leden van de Feyenoord Business Club zijn aangekomen in Glasgow. Na intrek te hebben genomen in het hotel kregen de leden een welkomstborrel met Schotse hapjes voorgeschoteld.

'Altijd een prima moment om na de reis en transfers even een gezamenlijk moment te pakken’, aldus FBC-lid Edwin van der Spek van Rotrada Holding. Van der Spek is een regelmatige deelnemer aan de FBC-reizen en is in Glasgow wederom van de partij: ‘Als in de agenda past ga ik zo veel als mogelijk mee. Uiteraard om Feyenoord te steunen, maar daarnaast zijn de reizen prima geschikt om binnen de Business Club contacten op te doen’.

In de avond genoten de aanwezige Business Club leden van een traditioneel diner in de voormalige kerk ‘Oran Mor’ dat voor de gelegenheid in een Feyenoord jasje was gestoken door de verlichting in clubkleuren en zichtbaarheid van het logo op de vloer. Daarnaast bevond zich in de kerk ook het aangezicht van Erasmus om de connectie met Rotterdam compleet te maken. Een ‘vleugje’ Schotland werd aan het diner toegevoegd door de FBC-leden het lokale gerecht ‘haggis’ voor te schotelen en door een optreden van een doedelzakspeler, die voor de gelegenheid ‘Hand in hand’ via zijn instrument ten gehore bracht. “Zo’n optreden maakt de avond wel af’, aldus Edwin van der Spek. “Het bevalt hier prima. Gezelligheid en kameraadschap!’.

Vandaag staat er allereerst een rondleiding op het programma op Celtic Park met aansluitend een gezamenlijke lunch. Daarna zullen ook de leden van de Feyenoord Business Club zich gaan opmaken voor het belangrijke treffen tussen Rangers FC – Feyenoord op Ibrox Park.