Informatie aanvragen
FBC

Feyenoord Business Club lanceert vernieuwde FBC-app

Vandaag lanceert de Feyenoord Business Club de nieuwe versie van de FBC-app. De vernieuwde app is dé digitale portal voor het laatste (zakelijke) Feyenoord-nieuws, de FBC-agenda en te netwerken met FBC-leden. Met de officiële FBC-app heeft u meer dan 800 aangesloten bedrijven en meer dan 1.000 leden, letterlijk binnen handbereik.

U bekijkt met de FBC-app de aankomende netwerkevenementen zoals netwerkborrels en -lunches. Aanmelden voor deze evenementen is zeer eenvoudig via de app. Daarnaast kunt u online netwerken door contactpersonen en bedrijfsgegevens te bekijken en houdt u uw eigen contact- en bedrijfsgegevens up-to-date. Verder zullen wij veelvuldig communiceren door middel van pushnotificaties via de vernieuwde app. Het is dan ook erg belangrijk om de nieuwe app direct te downloaden.
De nieuwe Feyenoord Business Club app is een enorme stap vooruit. De app is doorontwikkeld tot een belangrijk communicatiemiddel in plaats van voornamelijk informatief. Dennis van Keulen, Manager Sales & Events

“De nieuwe Feyenoord Business Club app is een enorme stap vooruit. Onze zakelijke relaties zullen om te beginnen de zakelijke huisstijl van Feyenoord herkennen en daarbij ervaren dat de nieuwe app veel gebruiksvriendelijker is dan de oude versie. De app is doorontwikkeld tot een belangrijk communicatiemiddel in plaats van voornamelijk informatief. Zo kan men via de nieuwe app eenvoudig in contact treden met onze Sales Managers en andere Business Club-leden. En niet onbelangrijk: via pushnotificaties mist men niets van het laatste zakelijke nieuws en de Feyenoord Business Club events”.

Ontdek de nieuwe FBC-App en download de app nu!
Klik hier voor de Apple App Store
Klik hier voor de Google Playstore