Fanshop Tickets
FBC

Feyenoord Business Club goed voorbereid de tweede seizoenshelft in

In het kielzog van de selectie en technische staf verbleef een delegatie van de Feyenoord Business Club de afgelopen dagen in de Zuid-Spaanse badplaats Marbella.
 

Onder begeleiding van reispartner Uniglobe doorliepen de meegereisde Business Club-Leden een vol programma. Zo werd op de donderdag een training van Feyenoord op het Marbella Football Center bekeken en was er later een speciale meet & greet met spelers en staf op het in aanbouw zijnde complex van hoofdpartner Droomparken in Mijas. De dag werd afgesloten met een sfeervol diner.

Ook de golfers onder de aanwezige Business Club-leden kwamen aan hun trekken met op de vrijdag een golftoernooi op het zeer exclusieve La Zagaleta, volgens velen de mooiste golflocatie van Europa. Een unieke sportieve ervaring.

De reis werd op de zaterdag afgesloten met een bezoek aan de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen de Duitse topclub, Borussia Dortmund. Alle aanwezigen werden getrakteerd op veel doelpunten, maar helaas niet in het voordeel van Feyenoord. Met de uitslag 4-2 was de tegenstander te sterk, maar de ploeg uit Rotterdam liet – met name in de eerste helft – regelmatig goed voetbal zien. De krachtmeting was dan ook meteen de laatste sportieve activiteit van de meegereisde spelers. Dezelfde dag vertrokken zij richting Nederland om zich daar weer voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Edwin Merk van Uniglobe kijkt tevreden terug op de reis: “We hebben hier geweldige dagen gehad onder perfecte omstandigheden. Alles komt hier samen: Feyenoord, business, goed eten & drinken en veel gezelligheid”. De reis naar Marbella is tevens de laatste Europese reis van het seizoen. Merk blikt terug: “Uiteraard was een Europese overwintering ook vanuit Uniglobe bekeken heel mooi geweest, maar we kunnen terugkijken op memorabele reizen. Zes prachtige trips naar achtereenvolgend Tblisi, Tel Aviv, Glasgow, Basel, Porto en nu Marbella. Wij hadden er op voorhand zeker voor getekend. Reacties van de Business Club-leden zijn heel positief. Je merkt dat de reizen echt iets toevoegen aan de Feyenoord Business Club.”