Informatie aanvragen
FBC

Feyenoord Business Club geniet in Tbilisi

De meegereisde leden van de Feyenoord Business Club vermaken zich opperbest in Tbilisi. Nadat op dinsdag de vlucht naar Georgië tezamen met de spelers en staf werd afgelegd, werd intrek genomen in het hotel. De woensdag stond in het teken van het ontdekken van de stad.

Onder leiding van reispartner Uniglobe is op woensdag van een gezamenlijke uitgebreide lunch genoten in de ‘Old Town’ van Tbilisi met aansluitend een wijnproeverij in een van de talrijke wijnbodega’s die de Georgische hoofdstad rijk is.

Wijnland
‘Dit zijn plekken op de wereld waar je normaal gesproken nooit komt’, aldus Maarten Speet van Logic Vision. Speet is een regelmatige deelnemer aan de FBC reizen. ‘Tbilisi is een geweldige stad. Boven verwachting mooi en interessant, met name het oude gedeelte van de stad. Bovendien blijkt Georgië een echt wijnland te zijn, wat ik als wijnliefhebber zeker kan waarderen’. Uiteraard kijken Speet en de overige FBC-leden vooral uit naar de wedstrijd van donderdag, waarin Feyenoord haar 4-0 voorsprong zal gaan verdedigen voor een plek in de play-offs van de Europa League.

Luxe diner
In de avond zullen de zakelijke relaties van Feyenoord tezamen met directie gaan genieten van een luxe diner met uitzicht over Tbilisi. Dit diner zal worden bijgewoond de plaatsvervangend ambassadeur van Nederland in Georgië, mevrouw Lammerts.

Maarten Speet kijkt er naar uit: ‘Het gezamenlijke diner is een vast onderdeel tijdens de FBC-reizen en altijd goed geregeld. Ik voel met bevoorrecht hier te zijn: allemaal Feyenoord-relaties onder elkaar. Inmiddels na al die jaren veel bekenden, maar ik doe hier ook weer nieuwe contacten op. Helemaal goed op z’n Rotterdams’.