Informatie aanvragen
Business

Feyenoord - VVV-Venlo naar donderdag 6 december

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo is opnieuw ingepland en wordt gespeeld op donderdag 6 december. Het duel, dat gisteren (zondag) moest worden gestaakt nadat het licht in De Kuip uit viel, wordt die avond vanaf 20:00 uur in z’n geheel over gespeeld.
Het duel Feyenoord – VVV-Venlo was zondag nog geen minuut oud toen de stadionlampen plots uitvielen. Omdat de problemen niet snel konden worden verholpen, werd de wedstrijd definitief gestaakt. Met de nieuwe datum valt de wedstrijd tegen VVV-Venlo voor Feyenoord tussen de competitieduels met PSV (thuis, zondag 2 december) en FC Emmen (uit, zondag 9 december).

Feyenoord is bij monde van algemeen directeur Jan de Jong blij dat ‘dankzij bereidwillige medewerking van KNVB, VVV Venlo en de gemeente’ vandaag al een datum kon worden bepaald voor het inhalen van de wedstrijd. ‘Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren’, benadrukt hij nog maar eens. ‘Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan.’

Klik hier voor de meest recente update van Stadiondirecteur Jan van Merwijk over de problemen en de oplossingen.

Achtste finale bekertoernooi
Twee weken na de inhaalwedstrijd, op donderdag 20 december, speelt Feyenoord de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Die avond strijden beide clubs vanaf 20:45 uur om een plek in de kwartfinales van het bekertoernooi. De wedstrijd is daarmee voor Feyenoord het laatste thuisduel voor de winterstop.