Informatie aanvragen
FBC

Feestelijk rentree van fysieke FBC-Netwerkborrel in de Olympiahal

Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen ruim 75 zakelijke relaties van Feyenoord bijeen voor een nieuwe editie van de FBC Netwerkborrel. Na lange tijd werd het digitaal netwerken ingeruild voor een fysieke bijeenkomst en dat leidde weer tot ouderwetse gezelligheid en saamhorigheid.

Dat er eindelijk weer ‘normaal’ in De Kuip kan worden geborreld, zorgde niet alleen voor tevredenheid bij de FBC-leden, maar ook bij teamleider Business Dennis Lacasa. Met een warm openingswoord voor alle aanwezigen heette hij op de trap van de oude hoofdingang iedereen hartelijk welkom.

Over animo was zeker niet te klagen: het aantal mogelijke inschrijvingen moest na een paar dagen al verhoogd worden. De behoefte om elkaar weer face-to-face te ontmoeten was overduidelijk groot. Bij binnenkomst werd er namelijk direct overgegaan tot bijpraten met oude bekenden én voorstellen aan nieuwe gezichten. Een bijzonder moment dat werd vastgelegd met een teamfoto waarbij – voor het eerst in bijna 2 jaar – geen sprake meer was van de anderhalve meter-maatregel.

Eenmaal bijgepraat en voorgesteld konden de netwerkrondes starten. Iedere deelnemer kreeg per ronde 1 minuut de tijd om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen aan alle andere tafelgasten. In totaal waren er zeven tafels waar men aan stond en door de indeling zag men iedere keer weer andere deelnemers.

De pitch van 1 minuut was volgens Umair Chaudhry van Kyocera een zeer goed initiatief. Zo komt iedereen snel te weten over elkaar wie hij of zij is en wat hij of zij doet. Als daardoor interesse opgewekt wordt voor elkaar, kunnen er kaartjes uitgewisseld worden en zo afspraken worden gemaakt om nader kennis met elkaar te maken. Chaudhry zag daarnaast veel bekenden en klanten die hij bij andere netwerkborrels had leren kennen en waar hij reeds zaken mee doet.

Ook Mateusz Bala van Oceaa Works was erg tevreden dat er na zo’n lange tijd weer een fysiek FBC-evenement in deze setting georganiseerd kon worden. ‘Ik ben weer een paar kaartjes rijker geworden,’ aldus Mateusz Bala die ook  positief was over de netwerkmogelijkheden tijdens het event.

De netwerkrondes werden afgesloten met een gezellige borrel die de mogelijkheid bood om nog één keer (in)formeel met elkaar in gesprek te gaan. Zo bleef het nog lang gezellig in aan de Olympiazijde!