Informatie aanvragen
FBC

Het Zomerterras keert terug naar De Kuip

De poorten van De Kuip worden ook deze zomer geopend voor het unieke Zomerterras. Vanaf zaterdag 12 juni kunnen bezoekers weer in het stadion terecht voor een drankje of borrel, lunch en diner met zicht op de heilige grasmat! Reserveren voor een tafel is nu mogelijk.

Het drukbezochte Zomerterras was vorig jaar een groot succes en dat smaakte voor velen naar meer. Vak Y ondergaat daarom een metamorfose en wordt omgetoverd tot een grotendeels overdekt terras langs het veld. Het terras is van maandag tot en met zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur geopend in verschillende tijdslots.

Reserveren
Om volgens de richtlijnen van het RIVM zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen op het Zomerterras is reserveren verplicht. Klik hier om een plek op het terras te reserveren. Daarnaast is het belangrijk om voor het bezoek rekening te houden met de volgende punten:

  • Maximaal 4 personen aan één tafel;
  • Neem de gezondheidscheck coronavirus door voor een bezoek aan het stadion
  • Betalen is enkel mogelijk met PIN/creditcard.

Cadeaubon
Het is vanaf nu ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen (bedrag naar keuze) om iemand te verrassen. Dit kan via de website van Het Zomerterras.

Brasserie & Takeaway De Kuip
De opening van het Zomerterras betekent dat Brasserie De Kuip tijdelijk gesloten is. Bezoekers van het stadion zijn met een reservering van harte welkom op het terras naast het veld. Tevens is Takeaway De Kuip per direct gesloten.