Informatie aanvragen
FBC

Een mooi weerzien op het Zomerterras in De Kuip

Gisteren (1 juli) werd op Zomerterras in De Kuip het seizoen 2020-2021 voor de leden van de Feyenoord Business Club afgesloten, terwijl het eerste elftal van Feyenoord alweer volop met de voorbereiding van het nieuwe seizoen bezig is. Het informele FBC-event stond dan ook in het teken van vooruitkijken.

Onder ietwat koele weersomstandigheden werden de FBC-leden warm ontvangen op het Zomerterras. Onder het genot van een drankje was het voor velen een mooi weerzien, na een jaar waarin weinig mogelijk was. Tegelijkertijd was het decor een attractie om naar te kijken, want in De Kuip werd  hard gewerkt om de nieuwe grasmat een mooie eerste dag in dienst van Feyenoord te geven. Net zoals de nieuwe salesmedewerkers Bertine Merkx, Mark Kortlever en Valerie de Haan genoten van hun eerste dagen in dienst bij de club. Dit nieuwe drietal werd bij de opening van Dennis van Keulen, Manager Sales & Events,  voorgesteld aan de FBC-leden, maar dat ging niet zonder ontgroening. Dus dienden ze eerst Hand In Hand Kameraden te zingen. Maar dit lied zing je nooit alleen en dus zongen de voltallige aanwezigen mee, waardoor de sfeer er meteen goed in zat.

Ondanks dat de avond in het teken stond van vooruitkijken, werd er tijdens het openingswoord kort teruggeblikt op afgelopen seizoen. De FBC-leden werden bedankt voor hun steun bij de restitutie die als ‘het zwaard van Damocles’ boven het hoofd van Feyenoord hing. Daarna werd vooral vooruitgekeken naar het seizoen 2021-2022. ‘De seizoenkaartcampagnes zijn in volle gang. Zakelijk zijn onder andere de Business Units, de Director Seats en de LED-boarding uitverkocht en zitten we wat betreft de verkoop van de seizoenkaarten over de 20.000’, zei Van Keulen, die het oefenprogramma van Feyenoord aanhaalde en stilstond bij de personele wisselingen in het Salesteam.

Peter Brunings kon rekenen op luid gejuich en applaus, toen zijn aanstaande pensionering werd medegedeeld. Voor de nieuwe Sales Manager Bertine Merkx wordt het naar eigen zeggen een schitterende uitdaging om Brunings op te mogen volgen.

De FBC-leden genoten van een heerlijk driegangenmenu en een afsluitende borrel in De Kuip. Een uiterst gezellige bijeenkomst naar wie velen hadden uitgekeken. Binnenkort krijgt het weerzien een vervolg met de oefenwedstrijden van Feyenoord in eigen huis, te beginnen met de wedstrijd tegen Werder Bremen op zaterdag 17 juli a.s.