360 Tour
FBC

Making new memories in Herning

De allereerste reis van het seizoen 2022-2023 staat voor de deur voor de Feyenoord Business Club-leden. Ditmaal reist het gezelschap naar Herning, waar er weer een goed gevuld programma voor hen op de agenda staat. Uiteraard zal de wedstrijd FC Midtjylland - Feyenoord op donderdagavond door hen bijgewoond worden. Ook tijdens deze reis volgen wij de groep in ons liveblog op de voet om dit nieuw avontuur met hen te beleven.

Vrijdag 7 oktober

13:30 - Karup Airport

Na een avond vol adrenaline wordt de ochtend langzaam opgestart. Het ontbijtbuffet van Peak12 Hotel wordt goed benut en na een bak koffie is het alweer tijd om de koffers in te pakken en uit te checken. De groep verzameld zich wederom in de lobby van het hotel, hier blijkt overigens meteen dat de wedstrijd van gisteravond nóg steeds het meest besproken onderwerp is tussen de leden. Eenmaal op het vliegveld aangekomen kunnen de leden al snel boarden. 

Hiermee komt dan ook een eind aan de trip naar Herning. Op naar het volgende avontuur samen én natuurlijke het maken van herinneringen.

Donderdag 6 oktober

18:30 - Peak12 Hotel

Rond half 7 begint het gezelschap zich langzaam te verzamelen in de lobby van het hotel. Per bus vertrekt de groep richting de MCH Arena. Eenmaal aangekomen in het stadion zit de sfeer er goed in op het vak. Ook in het stadion is het opmerkelijk dat het elftal door vele supporters gesterkt wordt. Helaas is het resultaat aan het eind van de wedstrijd niet zoals gehoopt, maar de leden blijven hoopvol. 'Volgende week return in Rotterdam, dan sluiten we af met winst', wordt er gezegd tegen elkaar. 

Na terugkomst in het hotel verplaatst een deel van de groep zich naar de bar om nog even na te praten en te genieten van een kleine borrel. Zo komt ook dag 2 tot een eind voor de FBC. 

11:00 uur - Viborg

Na een goed ontbijt in de ochtend maakt de groep zich klaar voor de stadswandeling onder begeleiding van diverse gidsen in Viborg. Verdeeld in 3 groepen vertellen de gidsen tijdens de wandeling diverse verhalen over de 1000-jarige geschiedenis van Viborg. De groep wordt geïnformeerd over koningen, het rechtssysteem, de reformatie, oorlogen en oude gebouwen. Na een wandeling van ongeveer 1,5 uur komt de groep aan bij het restaurant voor een heerlijke lunch. 

Hierna worden de leden in de gelegenheid gesteld om zelf op pad te gaan en eventueel de stad verder te verkennen. Enkele leden begeven zich meteen op de bowlingbaan van het hotel, waar er meteen een sportieve strijd ontstaat. De groep zal zich aan het begin van de avond weer verzamelen om gezamenlijk naar het stadion te vertrekken. Het is merkbaar dat elke wedstrijd toch altijd de nodige spanning met zich meebrengt. 

Woensdag 5 oktober 

19:30 uur - Restaurant Piano Man 

Wanneer het comité zich verplaats naar Restaurant Piano Man, zit de sfeer er al goed in. Tijdens het diner wordt er door Dennis van Keulen, Manager Business Partnerships een korte toelichting gegeven op het feit dat de club vanwege diverse restricties vanuit de overheid enkel en alleen kan afreizen met kleinere vliegtuigen. Dit heeft te maken met de slottijden voor grotere charters. Hij geeft daarbij aan dat het dan ook een extra bijzonder moment is om tóch nog ter plaatse te zijn met enkele partners en leden van de FBC om het elftal te kunnen steunen tijdens de wedstrijd van morgenavond. 

Er wordt ook stil gestaan bij de jarige job van de groep. Namens de club wordt hij gefeliciteerd en dit wordt door de jarige ook nog eens krachtig gevierd. Hand in Hand Kameraden...galmt het door de ruimte. 

13:00 uur - Peak12 Hotel

Na een fijne heenvlucht druppelt het gezelschap langzaam het hotel binnen. Hier wordt de groep officieel welkom geheten en wordt er met select gezelschap gezellig gebabbeld aan de bar van het hotel. Door hier een kleine wandeling in Viborg aan vast te plakken, is het al gauw tijd voor de groep om zich op te gaan frissen en klaar te maken voor het diner van vanavond.  

09:14 uur - Rotterdam The Hague Airport

De ochtend begint voor de leden van de Feyenoord Business Club nét iets anders dan normaal. De eerste Europese-reis van het seizoen 2022-2023 brengt hen richting Denemarken. Zoals gewoonlijk verzamelen de leden zich in restaurant Horizon op de eerste etage van Rotterdam The Hague Airport. Elkaar na een lange tijd weer treffen tijdens zo een gezamenlijke reis, maakt de beleving toch elke keer weer anders. 

Na het inchecken verplaatst de groep zich met de bus richting de privé vliegtuigen. Instappen maar.

c7a8786de388679926e10b861e4cf0ea_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
b191f1a38902a0a2db3d88e6d2416d88_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
773072e2c51a6630d9d5f72096f3629c_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg