Informatie aanvragen

Reist u mee met de FBC naar Berlijn?

Feyenoord speelt donderdag 4 november de tweede uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa Conference League. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch stadion van Berlijn waarbij de tegenstander 1. FC Union Berlin is. Een lastig te nemen horde als het gaat om overwintering in Europa. Feyenoord kan daarom uw steun goed gebruiken! Reis van woensdag 3 november tot en met vrijdag 5 november met de FBC mee naar Berlijn en geniet van voetbal, cultuur en kameraadschap. Gaat u met ons mee?

Geweldig programma
U vliegt met de overige Business Club-leden met een charter vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Berlijn en verblijft in het Hilton Berlin hotel (5*). Uiteraard bezoekt u de wedstrijd 1. FC Union Berlin – Feyenoord in het historische Olympische stadion van Berlijn. Daarnaast is er een gezamenlijk diner inbegrepen en kunt u optioneel kiezen voor deelname aan een excursie om kennis op te doen over de historie, cultuur en geschiedenis van Berlijn. Meer informatie over het (uitgebreide) programma vindt u hier of via de aanmeldbutton.

Aanmelden
De kosten voor deze driedaagse trip bedragen € 825,- ex btw op basis van een tweepersoonskamer. Wilt u met Feyenoord mee naar Berlijn? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan. Let op: het aantal FBC-leden dat kan meereizen is beperkt. Wij raden u ten zeerste aan om snel aan te melden.
Meld u hier aan voor de FBC-reis naar Berlijn.