Informatie aanvragen
Evenementen

FBC-leden sluiten 2018 af met stijlvol kerstdiner

Een sfeervolle avond waarop saamhorigheid, kameraadschap, terugblikken en een beetje vooruitkijken centraal stond; zo kan het FBC Kerstdiner in het Hulstkampgebouw kort samengevat worden. Vierhonderd leden van de Feyenoord Business Club sloten maandagavond gezamenlijk het jaar af tijdens het luxe diner met bijbehorend entertainment.

Zoals gebruikelijk aan het einde van het jaar werd er tijdens het FBC Kerstdiner teruggeblikt en geproost op behaalde successen. ‘Dat we dit met een aantal van vierhonderd leden mogen doen is een unicum’, aldus commercieel directeur Mark Koevermans voorafgaand aan het uitgebreide diner. ‘Nog nooit waren er zoveel FBC-leden bijeen op een dergelijk evenement.’ Dat zegt veel over de reputatie van het FBC Kerstdiner – de 7e editie – en het almaar groeiende aantal leden van de Feyenoord Business Club.

Reis als prijs
Edwin Eijsackers (Teamwerk) is één van de aanwezige FBC-leden. Net als vele anderen doet hij tijdens het diner mee aan de actie ‘Scoren voor het goede doel’, waarbij de opbrengst van € 10.675,- volledig ten goede komt aan de Feyenoord Foundation. ‘Ik heb geen moment getwijfeld om te doneren’, aldus Eijsackers, die zijn geste ook nog eens beloond ziet worden met een vijfdaagse reis naar Marbella, waar de selectie van Feyenoord 1 op trainingskamp gaat. ‘Echt geweldig om dan ook nog eens te winnen. Ik hoor vaak dat op dergelijke reizen veel zaken worden gedaan. Mooi meegenomen, maar daarnaast ook genieten. Net als vanavond.’

‘Het is fijn om deze mensen om me heen te hebben en gezamenlijk terug te blikken op het jaar.’

'Prachtige locatie'
De gelukkige winnaar van het reisarrangement voor twee personen is niet het enige FBC-lid dat goedlachs het glas heft. Ook June Palms (Do-Tans BV) sluit het Business Clubjaar op feestelijke wijze af en roemt de locatie en de organisatie. ‘Het ziet er prachtig uit hier in het Hulstkampgebouw’, aldus Palms. ‘Daarnaast werd het eten in een goed tempo geserveerd en smaakte het geweldig. Dat we nu in een aparte zaal direct lekker kunnen nagenieten maakt de avond compleet.’

Positieve afsluiter
Zo wordt het FBC-jaar op positieve wijze afgesloten in het Hulstkampgebouw. Naast een uitgebreid diner, exceptioneel entertainment en een verfijnde naborrel werd er natuurlijk ook aandacht besteed aan het netwerk. ‘Het is fijn om deze mensen om me heen te hebben en gezamenlijk terug te blikken op het jaar’, aldus Michel Nusse (WOP) tijdens de naborrel. Het geeft de saamhorigheid van de Feyenoord Business Club goed weer, vindt ook Koevermans. ‘Iedereen hier kent elkaar en blijft gezamenlijk achter de club staan.’ De aftrap voor een zakelijk succesvol 2019 is in ieder geval al gegeven tijdens het FBC Kerstdiner.

fdcfafb97ce9ba21b898fd8226de79e5_2000_2000.jpg
a42ffcb87dc2026aaff4fdf1ad4b2956_2000_2000.jpg
a0a0cbc69d59e0a65ec6ed93a8ddb337_2000_2000.jpg