Informatie aanvragen
FBC

FBC-leden juichen Feyenoord toe vanuit Feyenoord VIP Village

Op Droomparken De Zanding werd vanuit ruim 30 villa’s, gevuld met FBC-leden inclusief partner en/of gezin, zaterdag (12 september) de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord bekeken. Zo zagen ruim 100 man hoe Feyenoord zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle met 0-2 won. Op het park, dat voor de gelegenheid was omgedoopt tot de Feyenoord VIP Village, was voorafgaand aan de wedstrijd een uitgebreid programma opgetuigd als (culinaire) opwarmer voor het Eredivisieduel. 

Nadat de kinderen zich door Ben Wijnstekers de kneepjes van het voetbal hadden laten aanleren, werden de aanwezigen culinair verrast. Allereerst werd een uitgebreide borrelbox in de woning bezorgd, waarna vervolgens van een volledig driegangen diner in hun villa’s konden genieten.

Met goed gevulde magen en de nodige lading wedstrijdzenuwen ging de wedstrijdmodus aan met een exclusieve voorbeschouwing vanaf ‘Studio De Zanding’. De uitzending met gasten Andries Bruil (directeur Droomparken), Joris van Dijk (commercieel directeur Feyenoord), Gaston Starreveld en Ben Wijnstekers kon door iedereen in comfortabele setting vanuit de villa’s bekeken worden. De kijkers werden goed opgewarmd voor het moment dat om 20:00 uur eindelijk aanbrak: de aftrap! Via de beschikbare FOX-zender zag iedereen met groot plezier toe hoe Feyenoord PEC Zwolle met 0-2 versloeg door twee treffers van aanvoerder Steven Berghuis.

Ondanks de fysieke afwezigheid voelden alle FBC-leden zich even dichterbij dan ooit bij de selectiespelers. Niemand minder dan Leroy Fer en Jens Toornstra stonden na afloop van de wedstrijd iedereen te woord met een mooie videoboodschap gericht aan de supporters in de villa’s. Tot slot ging de nabeschouwing verder in op de gespeelde wedstrijd en werd een grote verrassing onthuld. Alle wedstrijdshirts uit Zwolle gingen richting Droomparken De Zanding en iedere villa kreeg een exemplaar cadeau.

Voor alle sportievelingen en fietsliefhebbers stond de volgende dag een afsluitend programma klaar. De FBC-leden konden meedoen aan een bootcamp en een fietstocht door de natuurrijke omgeving (De Veluwe) behoorde ook tot de opties. 

Bekijk alle foto's door op de slider te klikken.