Informatie aanvragen
FBC

FBC kijkt terug op memorabele reis naar Georgië

‘Een mooie ervaring rijker’, was de gemeenschappelijke conclusie van de FBC-leden toen zij ieder voor zich terugkeken op de vier dagen in de Georgische hoofdstad Tbilisi.

Een letterlijk hoogtepunt was het gezamenlijke diner op de woensdagavond in restaurant Funicular, dat vanuit de bergen een adembenemend uitzicht bood over de stad met al haar verlichte gebouwen. ‘Een fantastische locatie’, aldus Hans Segers van Marielec. “Ik neem vaker deel aan de reizen van de Feyenoord Business Club, maar deze dinerlocatie was wel erg bijzonder. Het bood mij de gelegenheid om de overige leden nog beter te leren kennen en uiteraard over Feyenoord te praten’.

Bijzonder affiche
Uiteindelijk leefden de meegereisde Business Clubleden toe naar de wedstrijd in het Boris Pajtsjadzestadion. Op voorhand al een bijzonder affiche, aangezien slechts een handjevol Feyenoord-supporters en de Business Club aanwezig mochten zijn. Thuissupporters waren niet welkom in het 55.000 stoeltjes tellende stadion. ‘Voor de sfeer was dat wel jammer, daardoor leek het door het gezang van de Feyenoord-supporters op een soort van thuiswedstrijd. Maar het belangrijkste is dat Feyenoord de voorsprong uit de thuiswedstrijd niet verspeelde en een ronde verder is’, concludeerde Segers.

Hotelbar
Gezamenlijk werd de wedstrijd door de FBC-leden nabesproken in de bar van het hotel, maar er werd daarbij direct vooruitgekeken naar de volgende ronde, waarin Feyenoord het zal moeten opnemen tegen Hapoel Beer-Sheva. Met reispartner Uniglobe zal gekeken worden naar de mogelijkheden om weer een reis te organiseren, waarbij Tel Aviv als uitvalsbasis werd genoemd.

Voor nu rest de Business Club-delegatie de terugvlucht met de spelers en staf naar Rotterdam The Hague Airport. ‘Het was geweldig: Feyenoord, de sfeer, de contacten en kameraadschap. Ik kan het ieder Business Club-lid aanbevelen’, besloot Segers.