Informatie aanvragen
FBC

FBC geniet van saamhorigheid op kerstdiner

De Feyenoord Business Club heeft maandagavond op feestelijke wijze het jaar afgesloten met het traditionele kerstdiner. Dit jaar was het chique Mainport & Inntel Hotel het decor van het grootse evenement, waar culinair genieten en netwerken centraal stonden.

Op de zestiende etage van het Rotterdamse hotel kijkt Bo van der Voort (Keytoe) zijn ogen uit. Terwijl de band de voetjes van de aanwezige FBC-leden van de vloer krijgt, spreekt het FBC-lid zijn waardering uit over de avond én de skyline van Rotterdam. ‘Het is ontzettend gezellig. Dit feest met een prachtig uitzicht over Rotterdam is maar met één woord te beschrijven: fantastisch.’

Het samenkomen van business en pleasure, dat is de kracht van de Feyenoord Business Club. Michelle Spierings (MvH Media)
Kracht van de Feyenoord Business Club
Even daarvoor genoten Van der Voort en de circa 400 andere aanwezigen van een culinair hoogstaand diner, waar uiteraard de (zakelijke) hoogtepunten van afgelopen jaar de revue passeerden, net als de huidige gang van zaken. Een perfecte combinatie, volgens Michelle Spierings (MvH Media). ‘Het samenkomen van business en pleasure, dat is de kracht van de Feyenoord Business Club. Samen achter Feyenoord staan én elkaar iets gunnen, dat vind ik zo mooi.’

Saamhorigheid
Het saamhorigheidsgevoel is ook op deze maandagavond weer volop aanwezig. De FBC-leden praten, lachen, eten en drinken met elkaar. Maar bovenal genieten ze. Van zanger Dennis van Aarssen, de ‘complimentenmeisjes’ en de ongedwongen stemming die er heerst op het laatste FBC-evenement van het jaar. Als deze lijn wordt doorgezet, belooft 2020 wederom een succesvol jaar te worden voor de leden van de grootste businessclub uit de regio Rotterdam.

Agenda
De Feyenoord Business Club hervat het seizoen op woensdag 8 januari met een reis naar Marbella, waar het de verrichtingen van de Feyenoord-selectie op de voet zal volgen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Feyenoord Business Club.

Bekijk hieronder een fotoverslag van de avond: