Informatie aanvragen
FBC

FBC kent ideale voorbereiding op Europese wedstrijd

Het 'zwitserlevengevoel' heerste woensdag bij de naar Basel afgereisde leden van de Feyenoord Business Club. De delegatie genoot van een borrel, ontdekte de stad en dineerde op een zeer exclusieve locatie in het centrum. De activiteiten vormden een ideale voorbereiding op de wedstrijd BSC Young Boys - Feyenoord, welke donderdagavond op het programma staat.

Bijzonder Basel
Feyenoord mag dan haar Europese wedstrijd tegen BSC Young Boys in Bern spelen. De meegereisde FBC-leden verblijven in Basel, met 175.000 inwoners de derde stad van Zwitserland. Een goede keuze, zo blijkt al na de eerste dag van de reis. Na een uitgebreide welkomstborrel in het hotel ontdekken de FBC-leden de Zwitserse stad, die wordt doorkruist door de imposante Rijn. Van gerenommeerde chocolatiers tot een chique winkelstraat: Basel heeft veel te bieden aan de Feyenoord Business Club.

Safran Zunft
Zo ook een bijzondere locatie voor het traditionele gezamenlijke diner, waar gezelligheid en netwerken hand in hand gaan. Bij binnenkomst maakt de eetzaal van restaurant Safran Zunft grote indruk op de FBC-leden. Het gildehuis is speciaal voor deze gelegenheid voorzien van rode en witte verlichting, hetgeen het Feyenoord-gevoel nog meer naar boven haalt bij de meegereisde leden. Het duurt dan ook niet lang voor het 'Hand in Hand' wordt ingezet.

Debutanten
'Ik heb het uitstekend naar mijn zin', aldus Maurits Bruins (Matrans Holding) tijdens het diner. 'Alles is goed georganiseerd en het gezelschap is fijn.' Zijn tafelgenoot Kees van den Burg, meegereisd op uitnodiging van Four IT, sluit zich aan bij die mening. 'Feyenoord schept een band', aldus Van den Burg. 'Iedereen hier heeft een binding met die mooie club en dat maakt het zo mooi. Een aanrader voor veel ondernemers.' Voor beide heren is het de eerste FBC-reis. Ze zijn hier dan ook om te genieten. Zakendoen heeft geen prioriteit. 'Maar het is natuurlijk wel leuk om mensen te ontmoeten en over business te praten', vindt Bruins.

Donderdag staat er in Basel een stadstour per tram op het programma voor de Feyenoord Business Club, waarna de groep per bus richting het Stade de Suisse in Bern zal reizen. Daar speelt Feyenoord de belangrijke Europese wedstrijd tegen BSC Young Boys. 'Ik denk dat ze winnen', aldus Bruins. Ook Van den Burg ziet zijn club wel zegevieren. Eén ding is duidelijk: Feyenoord krijgt donderdagavond de maximale steun van de positief gestemde meegereisde FBC-leden.

ddccbd1013981644574450b28ab08f95_2000_2000.jpg
699ee76620bdfd2fbaf2e10a9bd64075_2000_2000.jpg
de4e2f347b2253750488712979d1bd0f_2000_2000.jpg