360 Tour
Business

Blog | FBC is #MakingMemories in Tirana

Een grote groep van de Feyenoord Business Club staat aan het begin van een bijzondere trip. Op de vroege dinsdagochtend verzamelen de leden zich op de welbekende verzamellocatie van Rotterdam The Hague Airport. Met de wedstrijd als hoogtepunt op woensdagavond, staat er wederom een goed gevuld programma op de planning. Op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Houd ons blog in de gaten voor de laatste updates.

Donderdag 26 mei

09:30 uur - Brilliant Hotel & Spa

De stemming van de groep is op donderdagochtend nog veelal hetzelfde. Er wordt tijdens het ontbijt nog flink nagepraat over de wedstrijd van gister en de uitslag hiervan. Hierna worden de koffers ingepakt en is het tijd om uit te checken, de bussen vertrekken vervolgens langzaam naar het vliegveld. Hoewel er werd gehoopt op een overwinning, kijken de leden tóch nog terug op een fijne reis met mooie herinneringen.

#WeMadeMemories

Woensdag 25 mei

17:15 uur - Arena Kombëtare.

Onderweg naar de wedstrijd hangt er een gespannen sfeer in de bus. De groep realiseert zich maar al te goed wat er vanavond op het spel staat. Bij aankomst manoeuvreert het gezelschap zich gemakkelijk naar het toegewezen vak. Wat begint als een euforische avond, eindigt helaas met teleurstelling.  Hoewel de teleurstelling dan ook de overhand neemt, is er ook besef voor het feit dat er een mooie prestatie is neergezet tijdens de afgelopen maanden.

We lived our dream, but it ends here.

12:30 uur - Pier Brilliant Hotel

Tijdens lunchtijd gaat het programma van start. Bij binnenkomst kunnen de leden meteen gebruik maken van het lopend buffet. Dennis Lacasa heet hen in de tussentijd wederom welkom en benadrukt hoe uniek het is om zo een historisch moment mee te kunnen maken. Tevens roept hij Peter Brunings bij zich, dit om er bij stil te staan dat hij vandaag zijn 65e verjaardag viert. Nadat er uit volle borst ‘Er is er één jarig’ voor hem gezongen wordt en er een attentie is afgegeven, gaat de voorbeschouwing van start.

Niemand minder dan Jan Boskamp, Patrick Paauwe, Henk Timmer en Menno Tamming nemen het gezelschap mee in hun beleving naar de wedstrijd toe. Door middel van speciaal ontworpen invulkaart, worden de FBC-leden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan de professionals.

Aan het eind van de middag vertrekt het gezelschap richting de hotels. Opfrissen en weer gaan. De spanning is te snijden..

09:30 uur - Brilliant Hotel & Spa

Met een goed en stevig ontbijt start de groep vandaag op. Tegen de middag aan worden zij opnieuw hartelijk ontvangen op de pier. De planning van het dagprogramma bestaat wederom uit diverse activiteiten. Het gezelschap zal tot aan het eind van de middag hiervan kunnen genieten, nadien zullen zij vertrekken richting de Arena Kombëtare.

Dinsdag 24 mei

19:30 uur - Pier Brilliant Hotel & Spa

Omstreeks 19:00 uur wordt de rode loper uitgerold op de pier. Op de in Feyenoord-stijl aangeklede pier, wordt de groep hartelijk ontvangen, uiteraard met champagne en een amuse. Er wordt tussendoor ook zeker de tijd genomen om voor de speciale #MakingMemories backdrop te poseren en op de foto te gaan. De sfeer zit er goed in, wat er ook voor zorgt dat er tijdens het diner gelachen, maar ook zeker genetwerkt wordt. Rond 22:00 uur wordt de setting van de pier omgetoverd in een formele ‘nachtclub’. Onder het genot van een drankje en goede achtergrondmuziek is de toon van de avond gezet en wordt er vooral uitgekeken naar het programma van morgen.

14:30 uur - Brilliant Hotel & Spa

Na een fijne heenvlucht richting Tirana, komt de groep aan in het hotel. Aangrenzend aan het hotel, is de pier te vinden. Hier is de opbouw van het avondprogramma al in volle gang. Vanavond zullen de leden hier dineren en genieten van diverse festiviteiten.

09:43 uur - Rotterdam The Hague Airport

In restaurant Horizon melden de leden zich vandaag bij de medewerkers van Uniglobe. Nadat de namen op de lijst zijn gecheckt, is het tijd voor een warm kopje koffie. Met een 'Feyenoord - AS Roma' sjaal om, begeeft de groep zich dan langzaam naar de begane grond. Hier worden zij blij verrast met een attentie, uiteraard gevuld met Feyenoord, gerelateerde strandartikelen. Ideaal, gezien de gemeten temperatuur rond de 30°C ligt.

Inchecken, richting de gate en boarden maar. Het proces op het vliegveld verloopt spoedig en dat is maar goed ook, de groep staat namelijk te popelen om te vertrekken. Op naar Tirana…

24631982ead6fccd7dabda7f33ca2702_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
a9ba8250c78821f278eb8309377d384f_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
bf8946cb6dff3dc7dd905237920754ac_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg