Informatie aanvragen
FBC

FBC bewondert bijzonder Israël

Een bijzondere trip, zo kan de FBC-reis naar Israël wel genoemd worden. Een delegatie van de Feyenoord Business Club geniet deze dagen van het zonnige Tel Aviv en Jeruzalem en bezoekt donderdagavond uiteraard de wedstrijd Hapoel Beer Sheva - Feyenoord.

Het is een niet-alledaagse reis die de FBC-leden maken naar het Midden-Oosten. Het hippe Tel Aviv, waar de delegatie vanaf dinsdag verblijft, werd op woensdag even verlaten voor een bijzondere dagtrip naar Jeruzalem. Onder leiding van een Nederlandstalige gids werden hoogtepunten als de Klaagmuur, de Tempelberg, de Rotskoepel en de Heilige Grafkerk bezocht.

Een unieke ervaring voor de meegereisde FBC-leden, die een dag eerder al hartstochtelijk werden ontvangen in het Crowne Plaza Hotel, gelegen aan de schitterende kust van Tel Aviv. De Israelische kustplaats is meer dan een hippe stad, zo blijkt. Op woensdagavond genoten de FBC-leden van een zesgangendiner bij restaurant Onda in de karakteristieke wijk Jaffa. 

De bijzondere en hippe ambiance in Tel Aviv wordt donderdagavond verruilt voor het Yaakov Turner Toto-stadion in Beer Sheva, waar Feyenoord het opneemt tegen Hapoel Beer Sheva. De club verdedigt in het warme Israël een 3-0 voorsprong. Bij een positief resultaat plaatst Feyenoord zich voor de groepsfase van de Europa League, een prestatie waar de FBC-leden maar al te graag getuige van willen zijn. Het zou de toch al zo bijzondere reis nog gedenkwaardiger maken.