Informatie aanvragen
Business

Selectie en technische staf tafelgenoten van de Director Seathouders

De Director Seathouders van Feyenoord hebben dinsdagmiddag genoten van een exclusieve lunch met de spelers en de technische staf. De houders van de meest exclusieve stoelen in De Kuip lieten geen mogelijkheid onbenut om hun prangende vragen aan de Feyenoorders te stellen, hetgeen voor interessante gesprekken zorgde in de Coen Moulijnzaal.

Waar de Director Seathouders op wedstrijddagen nog op gepaste afstand van de spelers en technische staf plaatsnemen is dat deze dinsdag wel anders. De zakelijke relaties van de club schikken zich na de rondleiding door het Stadion naast de mannen die zij iedere twee weken vanaf hun seat op het gras van De Kuip zien spelen.

Bijzonder
Een bijzondere ervaring, vindt Monique van Hal (HDI). ‘Bijzonder om de jongens in het echt te zien’, aldus Van Hal, die de uitgebreide lunch nuttigt naast middenvelder Wouter Burger. ‘Een jongen met een duidelijke visie en ambitie om wat te gaan bereiken. Ik vroeg hem onder meer waar hij is opgegroeid en waar hij op hoopt.’ Van Hal en haar collega’s hebben niet alleen Burger als tafelgenoot. Ook Robin van Persie behoort tot het gezelschap. ‘Geweldig om met zo’n ster aan tafel te zitten’, concludeert ze.

'Echt voor de gezelligheid'
Even verderop zit Director Seathouder Marcel Buitendijk (Nederlof). Hij geniet samen met tafelgenoten Jens Toornstra en Jan-Arie van der Heijden van de lunch. ‘We hebben het even niet over het zakenleven gehad’, aldus Buitendijk. ‘We zitten hier voor de gezelligheid, daar komen we echt voor.’ Ook dit jaar was de Director Seatlunch weer een groot succes, aldus Buitendijk. ‘Dit maak je niet mee bij de andere profclubs uit Rotterdam.’

Een combinatie van netwerken en uitgebreid lunchen in een uniek en exclusief gezelschap, zo kan de Director Seatlunch kort samengevat worden. De lunch met de selectie en de technische staf is overigens slechts één van de voordelen voor Director Seathouders. Wilt u meer weten over Director Seats en de bijbehorende voordelen? Lees dan het artikel over wedstrijdbeleving of neem contact op met de afdeling Sales & Events: sales@feyenoord.nl.

782af9745246b7f87d81035dceebd043_2000_2000.jpg
302ad39d7c33604478d6ced899827a17_2000_2000.jpg
35acf69c92cb05209763f591421ec7f3_2000_2000.jpg