Den Blijker: ‘U kunt altijd nog mij de schuld geven!’

Herman den Blijker verzorgt de culinaire omlijsting van het Feyenoord Galadiner, dat op donderdag 3 juli plaatsvindt in De Kuip. De markante Rotterdamse chef-kok, eigenaar van onder andere restaurant Las Palmas, zal in nauwe samenwerking met chef-kok Paul Witsiers van Stadion Feijenoord een verrassend menu samenstellen. ‘Het wordt echt leuk’, belooft Den Blijker. ‘En zo niet, ach, dan kunt u altijd mij de schuld nog geven!’

Tijdens het Feyenoord Galadiner wordt niet alleen gedineerd. Er vindt ook een veiling plaats, waarvan de opbrengst ten goede komt van de Feyenoord Foundation en Giovanni van Bronckhorst Foundation. Wilt u meer weten over deze goede doelen? Bekijk hier de video’s waarin meer wordt verteld over het werk van beide Foundations. 
 
Inmiddels is meer dan de helft van de beschikbare tafels verkocht. Een tafel voor het Feyenoord Galadiner heeft u voor € 4.900,- exclusief btw en biedt plaats aan twaalf personen, waaronder – indien gewenst – een Feyenoorder en zijn partner. De selectie en technische staf van Feyenoord zijn op deze avond uiteraard aanwezig. U kunt uw tafel hier reserveren. 
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×