Informatie aanvragen
Feyenoord 1

De Kuip opent poorten voor Feyenoord Fanshop drive-through

Supporters die niet langer kunnen wachten om het nieuwe Feyenoord-uittenue te bemachtigen, zijn morgen (4 juli) van harte welkom in De Kuip. Het stadion opent van 09:00 uur tot 17:00 uur namelijk haar poorten aan het Van Zandvlietplein voor een speciale Feyenoord Fanshop drive-through.

Supporters kunnen aanstaande zaterdag met de auto door de buitenring van het stadion rijden, waar zij niet alleen het nieuwste tenue kunnen bestellen en laten bedrukken, maar ook een uniek – coronaproof – weerzien met De Kuip kunnen ervaren.

Aanmelden voor zaterdag kan hier: ik ben erbij!

Bij aankomst op het Van Zandvlietplein worden Feyenoord-supporters met de auto begeleid door een unieke rijdroute. Hier heb je de kans om als eerste het nieuwe Feyenoord-uittenue voor seizoen 2020-2021 aan te schaffen. Het is niet mogelijk om kleding te passen.

Mocht je niet met de auto naar De Kuip kunnen komen, dan is een bezoek aan Feyenoord Fanshop Marathon ook mogelijk. Onbedrukte items kunnen vanaf zondag 5 juli geruild worden bij een Feyenoord Fanshop.

De gehele uitcollectie is nu al verkrijgbaar via de Online Feyenoord Fanshop, met uitlevering op maandag 6 juli. Vanaf zondag 5 juli is de collectie verkrijgbaar in alle fysieke Fanshops. De winkels zijn op deze dag geopend vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Fanshop Binnenwegplein is geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Klik hier voor bijbehorende adresgegevens van de Fanshops.