Informatie aanvragen

De Grote Feyenoord Quiz

Vanavond start de Grote Feyenoord-quiz om 20:00 uur. Doet u mee? Vanaf 19:30 uur heeft u toegang tot de quiz. De DJ's in het voorprogramma zorgen ervoor dat we warmgedraaid van start kunnen gaan.

Hoe doet u mee?
Stap 1. Open vanavond de livestream op uw computer of tablet. Dit doet u via deze link. Klik vervolgens op de live-uitzending button. Met pincode 968425 heeft u toegang tot de Grote Feyenoord-quiz. Nadat u op start heeft geklikt ziet u de online live-uitzending.

Stap 2. Via het stemkastje op uw telefoon. Ga via deze link naar het online stemkastje op uw telefoon. Vul de pincode in die u ziet in de live-uitzending. Vul uw (team)naam in en klik op start om te beginnen.

Lees bovenstaande zorgvuldig door en log op tijd in!

Wat heeft u nodig?
Voor de optimale beleving speelt u de Grote Feyenoord-quiz op twee apparaten. U volgt de quiz op een computer, laptop of tablet en beantwoordt de vragen via uw smartphone. Let dus goed op dat uw batterij voldoende is opgeladen!

Tips
Zet uw VPN uit en gebruik bij voorkeur Chrome als browser. Privé of incognito browsen wordt niet ondersteund. Mocht u problemen ervaren bij het beantwoorden van een vraag, zorg dan dat u wat vaker op het gewenste antwoord klikt. Mocht u vertraging ervaren kunt u de stream verversen.

Wij wensen u veel plezier vanavond bij de Grote Feyenoord-quiz!