Fanshop Tickets
Feyenoord 1

#FeyenoordThuis | Content in corona-tijd

Hoewel er vanwege het coronavirus niet wordt gevoetbald en er rondom Feyenoord minder actualiteiten zijn dan gebruikelijk, is er op de online kanalen van de club nog genoeg te beleven. Onder de hashtag #FeyenoordThuis, als verwijzing naar de situatie waar een groot deel van de wereld zich momenteel in bevindt, wordt dagelijks uiteenlopende content gedeeld, met als doel de supporters ook in deze tijden te informeren en te vermaken.

Het Twitter-kanaal van de club is nog altijd de plek waar je als eerste het laatste Feyenoord-nieuws leest, uiteraard ook over alle gevolgen van het coronavirus. Verder kan je hier terecht om met mede-supporters in gesprek te blijven over alles wat met de club te maken heeft, terwijl ook regelmatig video’s met historische goals of fragmenten voorbijkomen. Zoek op de hashtag #FeyenoordThuis en praat mee!

Wat doen de spelers eigenlijk, nu er niet gevoetbald en gezamenlijk getraind kan worden? Dat en nog veel meer zie je op het Instagram-kanaal van Feyenoord. De spelers komen hierop vrijwel dagelijks voorbij, zoals bijvoorbeeld deze week Orkun Kökcü die de supporters met #FeyenoordThuis een dagje meenam in zijn persoonlijke leven vanuit huis. Vergeet ook zeker niet Instagram Stories regelmatig te checken, voor bijvoorbeeld quizzen en games waarmee je jouw Feyenoord-kennis kan testen.

Natuurlijk blijft ook YouTube niet achter. Los van de andere vele video’s die al een plekje hebben op het kanaal, is de club deze week in het kader van #FeyenoordThuis gestart met een nieuwe serie toplijsten. In navolging van de Top 30 Europese goals komen de komende tijd onder meer de mooiste reddingen, vrije trappen, stiftjes en meest succesvolle debutanten gebundeld voorbij. Heerlijk om thuis eens goed voor te gaan zitten! En niet te vergeten: abonneer je op het Feyenoord-kanaal om als eerste de nieuwste video's te zien.