Informatie aanvragen
Business

Binnenkort duidelijkheid over uw zakelijke overeenkomst 2019-2020

Het kabinet heeft dinsdagavond aangekondigd dat de meeste coronamaatregelen worden verlengd. Daarmee is duidelijk geworden dat het niet langer tot de mogelijkheden behoort om het Eredivisieseizoen 2019-2020 uit te spelen met publiek. Hoewel Feyenoord dit zeer betreurt, overheerst het begrip dat dit besluit onvermijdelijk was, in het belang van de nationale gezondheid.

Het besluit dat er de komende maanden niet met publiek mag worden gespeeld, komt niet geheel onverwacht. De Eredivisie en de clubs hebben dan ook al veel nagedacht over de gevolgen van dit scenario. Komende vrijdag vindt nader overleg plaats tussen de KNVB, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de clubs, over de gevolgen nu de definitief coronamaatregelen zijn verlengd.

Op meerdere terreinen trachten de clubs de komende tijd tot gezamenlijke standpunten te komen. Zeker is al dat de Eredivisie voor het zogeheten ‘zakelijke segment’ niet uitkomt op een collectieve aanpak, maar iedere club uiteindelijk zijn eigen oplossing toepast. Dit vanwege de grote diversiteit in zakelijke overeenkomsten, alsmede bijvoorbeeld het soms grote verschil in het aantal reeds genoten wedstrijden die deel uitmaken van het zakelijke pakket, o.a. door deelname aan Europese toernooien.

De verwachting is dat Feyenoord u, als zakelijke relatie, in de loop van mei meer duidelijkheid kan geven. Uw vaste aanspreekpunt neemt hierover tegen die tijd contact met u op.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en sterkte toe.