Bijzondere wens ongeneeslijk zieke Chantal in vervulling

Ruim 184.000 euro werd er vorig jaar opgehaald tijdens het Feyenoord Galadiner. Dankzij dat prachtige bedrag kon de Feyenoord Foundation het afgelopen jaar het fundament onder haar maatschappelijke projecten verstevigen.

Een van die projecten van de Feyenoord Foundation vormen de Bijzondere Wensen, gericht op kinderen en volwassenen met een levensbedreigende of ongeneselijke ziekte. De kracht van Feyenoord wordt ingezet om leed te verzachten en/of een moment van afleiding te verzorgen. Om energie te geven aan hen die het nodig hebben. Het is een samenvattende beschrijving van de vele uiteenlopende wensen die onder dit project geschaard worden.

Mede dankzij het Galadiner kon de Feyenoord Foundation het afgelopen seizoen weer veel bijzondere wensen in vervulling laten gaan. Elk individu is uniek en daarmee ook de wens en de situatie. Zoals die van dertiger Chantal, die terminaal ziek is en graag nog een laatste keer een training van Feyenoord wilde bijwonen. Bekijk hieronder de reportage over deze bijzondere dag. 

Met het vertellen van haar verhaal hoopt Chantal ervoor te zorgen dat er meer middelen beschikbaar komen, zodat Feyenoord nog meer mensen een geluksmoment kan laten beleven. U kunt daar aan bijdragen, bijvoorbeeld door een tafel te kopen voor het Feyenoord Galadiner, dat op donderdag 2 juli plaatsvindt op het veld van De Kuip. Wilt u de prachtige projecten van de Feyenoord Foundation steunen én een gezellige avond hebben, samen met de selectie en technische staf? Reserveer een tafel voor het Feyenoord Galadiner via www.feyenoord.nl/galadiner

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×