Informatie aanvragen
Feyenoord 1

Bijna 13.000 supporters welkom bij eerste thuisduels

Feyenoord mag per wedstrijd bijna 13.000 supporters verwelkomen in De Kuip bij de eerste drie thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen. Dit heeft de club vanuit de Gemeente Rotterdam te horen gekregen, mede op basis van het goede verloop van de oefenwedstrijden in augustus.

Update dinsdag 1 september
Bij de thuiswedstrijden van Feyenoord geldt geen mondkapjesplicht meer voor alle bezoekers. Aanvankelijk was deze maatregel vanwege het coronavirus nog van toepassing, evenals bij de oefenduels in augustus. Nu is het dragen van een mondkapje in De Kuip dus niet meer verplicht.

Hoewel Feyenoord uiteraard het liefst meer supporters had verwelkomd en streeft naar een volle Kuip, is de club blij dat bijna 13.000 supporters aanwezig kunnen zijn en het team van trainer Dick Advocaat kan steunen.

Feyenoord treft in de eerste drie thuisduels FC Twente (zondag 20 september), ADO Den Haag (zondag 27 september) en Sparta Rotterdam (zondag 18 oktober). Zakelijke relaties zullen woensdag per e-mail geïnformeerd over de verdeling van de beschikbare kaarten en aanvullende informatie.