Informatie aanvragen
Evenementen

Beleef alle Oranje-successen tijdens De Droomzomer

In aanloop naar een zomer vol grote sportevenementen introduceren Droomparken en Tui ‘De Droomzomer’. Vanaf 11 juni kunnen sportliefhebbers op Droompark De Zanding veilig en verantwoord alle sporten en het Oranjefeest beleven.

De zomer van 2021 is volgepland met sportevenementen en Droompark De Zanding biedt sportliefhebbers de kans om dit te combineren met een heerlijke vakantie op de Veluwe. Van 11 juni tot en met 6 september kijk en beleef je de Nederlandse sportsuccessen via de aanwezige grote schermen. Daarnaast inspireren bekende Nederlandse (ex)-topsporters en voetballers alle vakantiegangers met een wisselend programma van clinics en activiteiten.

Boek jouw Droomzomer
Ben je toe aan vakantie en wil je tegelijkertijd niets missen van de grootste sportevents in 2021? Ga dan naar de website van De Droomzomer voor meer informatie of om een reservering te maken.

Jan Boskamp in Oranje

Het begin van de sportzomer wordt door Droomparken, Tui en Jan Boskamp ingeluid met een nieuwe video. In deze commercial zijn er ook rollen weggelegd voor oud-Feyenoorder Roy Makaay en Leontien van Moorsel. Bekijk de video in de videospeler.