Fanshop Tickets
Partnerships

Beleef aftrap Europees seizoen op Droomparken De Zanding

Droomparken biedt supporters de mogelijkheid om in de herfstvakantie de aftrap van het Europa League-seizoen te beleven. Feyenoorders krijgen namelijk de mogelijkheid om tussen 17 en 25 oktober te profiteren van een arrangement dat gericht is op een bijzondere voetbalbeleving.

U maakt uw week of midweekse vakantie extra specialer door 22 oktober de wedstrijd Dinamo Zagreb - Feyenoord op Droomparken De Zanding te bekijken. Natuurlijk veilig en verantwoord ‘met elkaar’ vanuit uw eigen gekozen accommodatie. Daarnaast bieden de verschillende Feyenoord-activiteiten een divers programma aan voor jong en oud.

Het arrangement bestaat onder andere uit:

  • Een exclusieve videoboodschap vanuit de selectie van Feyenoord
  • Gratis deelname voor kinderen (6 t/m 12 jaar) aan een clinic van Feyenoord Soccer Schools op dinsdag 20 oktober (11.00-13.00 uur) incl. bezoek van mascotte Coentje
  • Een gratis Feyenoord-aanmoedigingspakket t.w.v. € 60,-
  • Voorafgaande aan de wedstrijd wordt er een lekkere borrelbox bezorgd in uw eigen huisje
  • Deelname aan de wedstrijdpoule met als hoofdprijs een gesigneerd Feyenoord-shirt

Tevens profiteert u van 25% korting op de boekingen in de herfstvakantie. Klik hier voor meer informatie, boeken en beschikbaarheid. Legioen-leden ontvangen nog eens 10% extra korting op dit unieke Feyenoord-arrangement door hier te klikken voor de kortingscode.