Informatie aanvragen
FBC

Informatie bezoeken Feyenoord – Vitesse

Feyenoord mag 6.500 supporters toegang bieden tot de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zondag 25 april. Alle bezoekers dienen vooraf negatief te zijn getest op het coronavirus. In dit bericht leest u meer informatie over In dit bericht leest u meer informatie over de toegangsbewijzen, het bezoeken van deze wedstrijd in De Kuip en de praktische zaken rondom het testen.

Kaarten Feyenoord – Vitesse
De club doet er alles aan om zoveel mogelijk zakelijke relaties toe te kunnen laten tot het stadion. Alle relaties ontvangen via e-mail informatie over hoe zij de wedstrijd Feyenoord – Vitesse kunnen bezoeken. Hierin wordt ook alle aanvullende bezoekersinformatie gedeeld over de praktische zaken die gelden in en rondom De Kuip.

Testen
Voorafgaand aan hun wedstrijdbezoek dient u negatief te zijn getest op het coronavirus. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden. Bij het betreden van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Lees verder voor meer info over de test en deze app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app
Bezoekers met een wedstrijdkaart kunnen via de CoronaCheck-app een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Vitesse. Na afloop van de wedstrijd hoeven bezoekers zich niet opnieuw te laten testen.

Bij een negatieve test ontvangen supporters een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden bezoekers hierover persoonlijk gebeld door een medewerker van de GGD. Voor meer informatie over het testen verwijst Feyenoord naar deze graphic.

Jens Toornstra kijkt ook weer uit naar wedstrijden met uw support. Bekijk de videoboodschap van de middenvelder na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht.

  • #feyvit