Informatie aanvragen
Feyenoord 1

Finale play-offs op zondag, supporters welkom

De finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht is verplaatst van zaterdag naar zondag (aanvang 12:15 uur). Dit in verband met het Songfestival dat plaatsvindt in Rotterdam. Evenals afgelopen woensdag tegen Sparta zijn er 6.500 supporters welkom in De Kuip.

Toegangsbewijzen Feyenoord – FC Utrecht
Voor alle bezoekers van Feyenoord – FC Utrecht gelden dezelfde voorwaarden als bij de halve finale tegen Sparta. Alle zakelijke relaties ontvangen via e-mail informatie over hoe zij de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht kunnen bezoeken. Bij vragen hierover kunnen zij zich wenden tot hun vaste aanspreekpunt.

Testen
Voorafgaand aan hun wedstrijdbezoek dienen alle bezoekers negatief te zijn getest op het coronavirus. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden. Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Lees verder voor meer info over de test en deze app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app
Bezoekers met een wedstrijdkaart kunnen via de CoronaCheck-app een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het laatste fluitsignaal van Feyenoord – FC Utrecht. Na afloop van de wedstrijd hoeven bezoekers zich niet opnieuw te laten testen.

Bij een negatieve test ontvangen bezoekers een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden bezoekers hierover persoonlijk gebeld door een medewerker van de GGD. Voor meer informatie over het testen verwijst Feyenoord naar deze graphic.

Feyenoord is enorm verheugd u opnieuw te mogen ontvangen in De Kuip. Wij kijken samen met de spelers uit naar uw support tijdens deze cruciale wedstrijd.

  • #feyutr