Informatie aanvragen
Feyenoord 1

Atlético Madrid komt naar De Kuip voor openingswedstrijd

Feyenoord heeft een tegenstander gevonden voor de traditionele openingswedstrijd. Een week voor de start van de competitie neemt het team van Arne Slot het op tegen de Spaanse kampioen Atlético Madrid. Op zondag 8 augustus klinkt in De Kuip om 17:00 uur het eerste fluitsignaal.

Atlético Madrid kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Primera División. De formatie van succescoach Diego Simeone trok na 38 speelronden aan het langste eind in een spannende titelstrijd met stadgenoot Real Madrid en FC Barcelona.

Voor de club uit de Spaanse hoofdstad is het duel met Feyenoord de laatste test voor de start van een nieuw seizoen in La Liga. Op zondag 15 augustus opent de regerend kampioen met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Ook Feyenoord start een week later met een uitduel: Willem II – Feyenoord.

Zakelijke kaarten
De zakelijke kaarten worden tijdig ingeladen voor deze openingswedstrijd. De zalen en bijbehorende horeca zullen geopend zijn tijdens deze wedstrijd.

Praktische informatie
Ook voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen supporters naast een geldig wedstrijdticket in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.